Brzeće apartmani su za sve koji ne žele da njihov odmor zavisi od hotelskih pravila i unapred utvrđenog rasporeda obroka. Ako želite da u potpunosti sami odlučujete o vašem odmoru preporučujemo apartmanski smeštaj. Veliki je izbor apartmana u Brzeću koje se nalazi na samo par kilometara od centra Kopaonika. Brzeće vam nudi potpuni ugođaj odmora na planini, bez obzira da li ćete ga posetiti u zimskim ili letnjim mesecima. Možete da birate između apartmanskog smeštaja u većim ili manjim vilama, zavisno od toga koliku privatnost želite. Postoje apartmani koji su predviđeni za veći ili manji broj osoba. Tu su i apartmani koji su posebno opremljeni za porodice sa malom decom, te vam nude dodatne ležaje kao i krevece i drugu bebi opremu. Možete pronaći dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne ali i nešto veće apartmane u koje može biti smešteno do 8 osoba.

Cena najma apartmana kreće se u zavisnosti od broja ležajeva, raspoloživosti u datom trenutku, sezone i opremljenosti. Lux apartmani su nešto skuplji bez obzira na sezonu. No, kad god da se odlučite da svoj odmor provedete na planini, savetuje se da svoj smeštaj bukirate ranije. Imaćete veću mogućnost izbora, ali će i cene najma apartmana biti povoljnije. U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, tu je i nekoliko restorana u blizini koji vam nude mogućnost uplate pansionskih obroka.

STANDARD APARTMANI

Kod ovakvog tipa apartmana sve je podređeno funkcionalnosti koja je podržana zadovoljavajučim komforom čime ovi apartmani nude izuzetno povoljan boravak u planinskim uslovima. Apartmani se sastoje od poptuno opremljene kuhinje, kupatila sa kadom ili tuš kabinom i dnevnog boravka u kome se nalaze jedan krevet i trosed na razvlacenje u većini slučajeva. U nekim od apartmana tu je bračni krevet i jedan singl krevet.

LUX APARTMANI

Apartmani luks kategorije se sastoje od kompletno opremljene kuhinje, dnevnog boravka sa ugaonom garniturom, TV-a sa satelitskim prijemom, telefonom. U sastavu apartmana se nalaze dve ili tri spavaće sobe (sa francuskim i singl krevetima), često sa dva kupatila sa kadom ili tuš kabinom.U nekima od apartmana postoji i mogućnost rumservisa koji se dodatno naplaćuje.