Brzeće privatni smeštaj nudi gostima boravak u manjim privatnim objektima, gde se mogu iznajmiti sobe i apartmani. Brzeće je selo koje se nalazi na oko 1.100 metara nadmorske planine u neposrednoj blizini ski centra Kopaonik i već godinama je poznato kao turističko odmaralište. Vole ga ljubitelji zimskih sportova ali i svi koji žele kvalitetan odmor na planini. Broj stanovnika koji u ovom mestu ne premašuje 300, uveća se i petostruko u vreme turističke sezone. Brzeće je poznato po svojim ljubaznim domaćinima, narodnoj radinosti i brojnim specijalitetima domaće kuhinje.

Ovaj kraj čuven je po kvalitetnom siru i kajmaku, kao i zimnici od najkvalitetnijeg šumskog voća. Za privatni smeštaj u Brzeću odlučuju se svi oni koji ne žele da budu u samom centru zbivanja Kopaonika i žele pravi planinski doživljaj zime ili leta.

Privatni smeštaj Breće nudi boravak u privatnim vikend kućama, razbacanim po obroncima planine. Gostima su na raspolaganju sobe sa kupatilom i TV-om, kao i apartmani u privatnim vilama. Svi koji se odluče za boravaka u privatnom smeštaju trebalo bi da svoj boravak rezervišu što ranije zbog velikih gužvi. Dodatna povoljnost boravka turista u Brzeću je i cena smeštaja koja je povoljnija u odnosu na sam Kopaonik. Iako su žičare i staze u neposrednoj blizini i na samo par minuta vožnje minibusevima, cene su daleko pristupačnije.

Kvalitet smeštaja potpuno je isti kao u centru Kopaonika te je i to jedan od razloga zašto su svi kapaciteti redovno popunjeni. Boravak u idiličnim planinskim kućicama dodatno olakšava i činjenica da su domaćini za svoje goste obezbedili prevoz do svih staza i žičara. Brzeće je podjednako atraktivno i zimi i leti, a svaka sezona ima svojih prednosti. Gosti koji se odluče za boravak u privatnom smeštaju imaju mogućnost da sami pripremaju obroke u svojim apartmanima ili da se pak odluče za pansionsku ishranu u nekom od obližnjih restorana. Tu je i nekoliko dobro opremljenih prodavnica, te vam tokom odmora sgurno neće ništa nedostajati. Gostima se nude brojni sadržaji, povezani kako sa zimskim tako i sa ostalim sportovima.

Tu su i škole skjijanja za najmlađe, ali i mogućnost iznajmljivanja ski opreme za sve koji ne poseduju svoju. Postoji i mogućnost organizovanja izleta, planinskih šetnji i obilaska lokalnih znamenitosti. Više informacija možete dobiti od domaćina svojih vila i apartmana. Za sve koji dolaze svojim vozilima obebeđen je parking, a putevi koji vode do odmarališta u Brzeću se redovno čiste i prohodni su tokom cele sezone.