Brzeće vile ušuškane su među planinske obronke Kopaonika i svojim gostima nude pravi doživljaj odmora na planini. Vile su raštrkane u samom Brzeću i okolini a nalaze se na oko 1.100 metara nadmorske visine što ih čini idealnim mestom za odmor i relaksaciju. Vile su kategorisane ne samo po broju soba, odnosno apartmana koji nude već i po nivou usluge, odnosno kvalitetu. Turisti se tako mogu odlučiti za boravak u vilama koje nude skromniji i jeftiniji smeštaj kao i u vilama koje nude deluks sobe, odnosno apartmana i viši nivo usluge.

Brzeće se inače nalazi na 14 kilometara od centra Kopaonika na njegovim istočnim padinama i poznato je po organizovanom turizmu, odličnoj ponudi smeštajnih kapaciteta i prelepom prirodnom okruženju.

U blizini Brzeća je ski staza Bela reka što a neke skijaše može biti bitna informacija. Svakako sve vile za svoje goste mogu organizovati prevoz do ostalih žičara i staza. Potrebno je samo raspitati se kod domaćina vila o polascima i povratcima za goste, kao i ceni prevoza. Većina vila ima svoje restorane te gostima nudi mogućnost pansionske ishrane. Međutim, ova usluga nije obavezna te gosti mogu i sami pripremati svoje obroke u apartmanima ili se pak hraniti u nekom od obližnjih restorana sa nacionalnom kuhinjom. Početkom devedesetih u Brzeću su sagrađeni brojni sportski kapaciteti te je ovo naselje i dalje veoma popularno za profesionalne sportiste ali i rekreativce kako za pripreme tako i za rekreaciju.

Tako i neke od vila imaju svoje sportsko-rekreativne ili spa centre u kojima se dodatno možete opustiti nakon dana provedenog na ski stazi. Za one koji ne skijaju tu su neki drugi sportovi, ali i organizovane pešačke ture po planini uz stručnog vodiča. Neke od vila imaju i svoju recepciju koja radi 24 sata, te je osoblje dostupno za bilo koju vrstu saveta i pomoći u svakom trenutku. Kod vila u kojima postoji pansionska ishrana postoji i mogućnost room servisa, odnosno usluge po sobama. Ova usluga se dodatno naplaćuje.

Skijašnice za svaki apartman su takođe uključene u ponudu, kao i parking prevdiđen za goste sa sopstvenim vozilima.
Za porodice sa decom vile često imaju i mini igraonice, dok su sobe opremljene krevecima za bebe i krevetićima za manju decu.Većina apartmana u vilama ima i svoju kuhinju sa trpezarijom dok se u svim sobama nalazi kupatilo sa tuš kabinom. Da biste bili sigurni da ćete obezbediti smeštaj baš kakav želite, trebalo bi da rezervišete unapred. Na taj način stičete mogućnost povoljnije cene ali i većeg izbora smeštaja.Vlasnici vila podredili su sve maksimalnom zadovoljstvu svojih gostiju, a boravak u Brzeću predstavlja jedan sasvim novi vid seoskog turima na planini.