Kopaonik apartmani na raspolaganju su svima koji žele da svoj odmor ne vezuju za određeni raspored kakav postoji u hotelima, a tiče se obroka i drugih usluga.

Zavisno od toga koliki broj ljudi planira odmor, na raspolaganju su apartmani različitih veličina, odnosno broja soba i kreveta. Tu su apartmani za dve osobe, ali i trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i luks apartmani za veći broj osoba.

Cene apartmana na Kopaoniku razlikuju se u zavisnosti od veličine, odosno broja kreveta kao i od blizine smeštaja samim ski stazama, tj. Centru Kopaonika. Kopaonik apartmani čuveni su po visokom kvalitetu opremljenosti i udobnosti koji nude svojim posetiocima.

Apartmanski smeštaj na Kopaoniku atraktivan je kako u zimskim mesecima, dok traje ski sezona tako i tokom leta. Ono što je važno napomenuti jeste da se preporučuje rano bukiranje, odnosno rezervacija. Rane rezervacije se preporučuju ne samo zbog veće mogućnosti izbora apartmana po vašoj želji već i zbog povljnijih cena.

Odlične apartmane možete pronaći u samom centru po višoj ceni, a za one sa nešto manjim budžetom tu su apartmani u vikend naselju. Na udaljenosti od svega 5,6 kilometara od centra nalazi se veliki izbor apartmana sa odličnom uslugom. Prevoz do ski staza je u velikom broju slučajeva besplatan.

Obezbeđuju ga sami vlasnici apartmana, a termini polaska i povratka zavise od broja putnika i dogovora sa vlasnicima prevoza. Apartmani su rangirani na sličan način kao i hoteli po broju zvezdica.

U zavisnosti od novca kojim raspolažete ali i tipa usluge koju očekujete možete se odlučiti za apartmane sa dve, tri, četiri pa i pet zvezdica. Objekati u kojima se nalaze apartmani tako mogu raspolagati i zatvorenim bazenima, spa i velnes centrima i smeštajem za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Većina apartmana ima balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Svi uključuju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, manjom ili većom kuhinjom, a u zavisnosti od veličine odvojenim spavaćim sobama i dnevnim boravkom. Kuhinje u apartmanima su opremljene posuđem, rernom i frižiderom.

Za one koji ne žele da tokom odmora sami pripremaju hranu, veliki broj apartmana je povezan sa restoranima koji nude mogućnost sva tri obroka za svoje goste. Važno je napomenuti i da svi apartmani svojim gostima obezbeđuju besplatan parking u okviru objekta, ali i organizuju transfer za goste koji dolaze autobuskim prevozom.

Prijavljivanje u većini objekata je od 12.00 do 19.00, dok je odjavljivanje u periodu od 07.00 do 12.00, ukoliko se ne dogovorite drugačije sa vlasnicima apartmana.

Za one koji na odmor vode svoje kućne ljubimce postoje i apartmani koji su pet friendly, odnosno u njima možete odsesti sa svojim ljubimcima. Dobar broj apartmana porodicama sa decom nudi i dodatni nameštaj poput krevetaca i slično.