Kopaonik Konaci su prelep apartmanski kompleks za autentičan planinski doživljaj. Apartmansko naselje Konaci smešteno je u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka, u neposrednoj blizini ski staza.

Zahvaljujući izvanrednoj lokaciji, apartmanski kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka. U okviru Konaka se nalazi i supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvernirnica. Dakle, sve na jednom mestu za savršen zimski ili letnji odmor na najpopularnijoj planini u zemlji.Što se smeštaja tiče apartmani su potpuno opremljeni i nude izuzetne uslove za porodice ali i sve ostale goste. Apartmani poseduju opremljene kuhinje (šporet, frižider i mini rerna) i kupatilo. U svim apartmanima gostima je takođe na raspolaganju TV i telefon. Za one koji sebi žele da priušte viši nivo usluge i luksuza tu su i renovirani de lux apartmani Konaci.

Inače, svi apartmani su renovirani 2012.godine, a gosti se pri dolasku prijavljuju na recepciji hotela Angella radi preuzimanja ključeva.U okviru ovog hotela postoji i Kids Club namenjen najmlađima koji nudi posebne programe za decu raznih uzrasta. U okviru kompleksa se nalaze i restorani Dancing i Family Hotel Angella sa pet zvezdica, zatim skijašnica, kao i otvoreni javni parking.

Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, gostima Konaka na raspolaganju su:

  • Studio 0+1 (1-2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa sofom na razvlačenje za dve osobe;
  • Studio 1+1 (2-3 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe;
  • Studio 2+1 (3-4 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe;
  • Apartman 3+1 (4-5 osoba) – kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja;
  • Apartman 2+2 (4-6 osoba) – kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem.

Za rane rezervacije postoji i popust, kao i za boravak gostiju u vansezonskom periodu. Kako su svi kapaciteti popunjeni tokom ski sezone koja traje od novembra do marta, savetuje se da na vreme rezervišete svoj smeštaj. Od ove godine uvedene su raznovrsen animacione kartice koje gostima omugućavaju uštedu za korišćenje mnogobrojnih dopunskih sadržaja. Konaci organizuju razne vrste pešačkih tura, planinarenje i biciklističke ture o čemu se možete detaljno raspitati na recepciji.