Kopaonik privatni smeštaj namenjen je svima koji žele maksimalnu slobodu tokom boravka na zimovanju ili letovanju na ovoj planinskoj lepotici.Gosti u privatnom smeštaju nisu ograničeni po pitanju vremena za obroke, kao što je slučaj u većini hotela.

Tako svoje vreme provedeno napolju možete planirati u skladu sa svojim potrebama i bez vezivanja za hotelski restoran, njegovu satnicu i meni. Privatni smeštaj se može pronaći po veoma pristojnim cenama ukoliko se odlučite za ranu rezervaciju. Privatni smeštaj na Kopaoniku čini veliki broj vila, apartmana i soba.

U našoj ponudi vile predstavljaju objekti koji u svom sastavu imaju i apartmane i sobe. Pod apartmanima se podrazumevaju smeštajne jedinice koje poseduju samo apartmane, a pod sobama smeštajne jedinice koje poseduju samo sobe sa svojim kupatilom.

Privatni smeštaj možete pronaći kako u samom centru Kopaonika tako i u vikend naselju. Ono je od centra udaljeno između 3 i 6 kilometara. Vlasnici vila i apartmana organizuju besplatni prevoz do staza za svoje goste svakog dana u određenom terminu. Takođe, postoji i organizovani transfer od autobuske stanice do smeštaja. Za sve koji dolaze sopstvenim automobilima obezbeđen je parking.

Apartmani u vilama i apartmanskim naseljima su kategorisani prema kvalitetu i opremljenosti smeštajnih kapaciteta. Tako se mogu iznajmiti apartmani i sa četiri i pet zvezdica za one koji žele veći luksuz, dok s druge strane ima i apartmana sa dve zvezdice za one sa plićim džepom. Bez obzira da li ste planirali posetu Kopaoniku leti ili zimi rezervišite unapred jer će cene biti povoljnije i imaćete veću mogućnost izbora.

Takođe se mogu iznajmiti i vikendice za cele porodice ili veće društvo koje takođe spadaju u privatni smeštaj. Za one sa sopstvenim vozilom vikendice su pravi izbor jer omogućavaju potpuno uživanje u čarima prirode, budući da je većina udaljenija od centra i smeštena dublje u samoj planini. Vikendice kao i apartmani poseduju svoje kuhinje i trpezarije za pripremu obroka, dok te mogućnosti u sobama nema.

S druge strane, u blizini ili samom sastavu vila koje izdaju sobe se često nalaze restorani i barovi koji gostima nude mogućnost sva tri obroka po povoljnim cenama.

Peškiri i posetljina su takođe uključeni u ponudu apartmana i soba i redovno se menjaju ili po dogovoru sa gostima, sa ili bez nadoknade. Veliki broj vila i apartmana je smešten u neposrednoj blizini staza Karaman greben i Bela reka, te ukoliko ne želite da budete vezani za određeni prevoz do samih staza, možete se odlučiti i za ovaj vid smeštaja.

Pri rezervaciji određeni broj apartmana i soba zahteva depozit, dok se ostatak iznosa plaća po dolasku ili na odlasku u zavisnosti od politike kuće. Svi apartmani i vile nalaze se u blizini supermarketa, ali i drugih sadržaja te ćete biti sigurni da ćete odmor provesti baš onako kako ste zamislili.

Luksuznija apartmanska naselja svojim gostima nude i mogućnost rekreacije u fitnes i spa centrima. Sve je podređeno odmoru i relaksaciji, te punom uživanju u čarima planine.