Na Kopaonik bob na šinama je stigao relativno skoro, postoji bob staza cena nije visoka a o njegovoj današnjoj popularnosti govori činjenica da se tokom sezone na Kopaoniku obavi preko 600 vožnji dnevno, što je veoma impozantna brojka.

Poslednjih godina prava atrakcija, koja privlači sve veći broj posetilaca, jeste bob na šinama na Kopaoniku. Ova vrsta zabave dostupna je turistima i u zimskim, i u letnjim mesecima, a garantuje pravi nalet adrenalina, za one koji vole ovakvu vrstu sporta i zabave.

U svetu je ovo vrlo popularan vid zabave i sporta, dok kod nas nije baš u tolikoj meri razvijen, bar nije bio dok na Kopaonik bob nije stigao. Sve veći broj posetilaca Kopaonika se odlučuje da isproba ovu vrstu zabave, tako da postaje sve prihvatljivija u širim krugovima, pa danas nema osobe koja ne dođe bar da pogleda o čemu se tu radi.

Za sve one koji obiđu Kopaonik bob na šinama cena vožnje je veoma prihvatljiva, pri čemu deca plaćaju znatno umanjenu cenu, tako da se možete i porodično organizovati, da uživate u ovim zabavnim vožnjama na Kopaoniku. Najčešće se mogu dobiti i poklon vožnje ukoliko uplatite više vožnji odjednom, a svakoga dana mogu se pronaći i brojne akcije koje utiču na to da bob šine Kopaonik budu veoma popularne i tražene poslednjih godina.

Zato je za Kopaonik bob staza izgrađena prema najboljim projektima i u skladu sa svim standardima bezbednosti, tako da svaka osoba koja se odluči da proba bob na šinama, sigurno može da doživi vožnju svog života.

Ako i vas interesuje bob na šinama Kopaonik je idealna destinacija da se oprobate u ovom vidu sporta, da uživate u adrenalinskoj zabavi i da svojim prijateljima prepričavate nove doživljaje. Pored boba na šinama, postoji i čitav niz drugih zabavnih sadržaja, u okviru ovih zabavnih parkova na Kopaoniku, koji boravak svakog turiste u ovim predelima mogu da učine nezaboravnim. Bob na šinama jeste noviji vid zabave u Srbiji u poslednje vreme, ali je vid zabave koji doživljava pravu ekspanziju i koji postaje sve posećeniji kako od strane domaćih posetilaca, tako i od strane inostranih turista.

Bob na šinama – prava atrakcija Kopaonika, koju nikako ne treba da zaobiđete onda kada se jednom nađete na ovoj planini, jer će vam pružiti neverovatno iskustvo i nezaboravnu zabavu, koja će vas svaki sledeći put naterati da dođete na Kopaonik ponovo.