Brzeće hoteli svojim gostima nude savršene uslove za pravo planinsko uživanje na Kopaoniku, jednoj od najlepših planina u zemlji. Iako u Brzeću nema tako velikog izbora hotela kao na samom Kopaoniku, oni ni po čemu ne zaostaju u kvalitetu i ponudi koju nude gostima. Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, smešteni su neki od hotela koji imaju i svoje sportske terene.

U izolovanom i mirnom ambijentu gostima su na raspolaganju restorani, kafe barovi, noćni klubovi u okviru hotela, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. Takođe, za goste hotela besplatna je i usluga bežičnog interneta.

Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u onim hotelima koji su apartmanskog tipa, u većini hotela se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru.U hotelima koji su apartmanskog tipa, gostima su na raspolganju standard apartmani, lux apartmani kao i dupleks apartmani posebno pogodni za porodice. Hoteli nude brojne sadržaje namenjene rekreaciji i relaksaciji po želji i meri svakog gosta.

Sobe mogu biti dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. U hotelima koji imaju svoje apartmane može spavati između 6 i 8 osoba maksimalno, te su idealni za porodice i veća društva. Gostima se nude odmor i rekreacija uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje. Takođe, organizovan je prevoz do ski staza, brojni izleti i škole skijanja za najmlađe.

Cene smeštaja u hotelima u Brzeću su povoljnije nego na samom Kopaoniku. Upravo ato smeštajni kapaciteti popunjeni su tokom cele godine, bez obzira na sezonu. To znači da ukoliko želite da odsednete u nekome od hotela potrebno je da unapred rezervišete. Dobićete i povoljniju cenu ali i veću mogućnost izbora soba, odnosno apartmana. Neki od hotela imaju i svoje spa centre koji će vam omogućiti da se nakon napornog dana na snegu ili u šetnji dodatno opustite i uživate.

Ski staze i žičare su na udaljenosti od svega par minuta vožnje mini busom ili automobilom, a putevi se redovno čiste i prohodni su cele godine.