Kada planirate da dođete na Kopaonik i tražite odmaralište Brzeće vam nekako uvek prvo padne na pamet. Ukoliko tražite dečije odmaralište Brzeće je takođe mesto gde možete da pronađete odlične ponude i mesta na kojima će sva deca u potpunosti uživati i biti vam zahvalna što ste ih tamo doveli.

Kada se govori o Kopaoniku, jedno od mesta koje se svakako mora pomenuti jeste i Brzeće. U pitanju je malo naselje u opštini Brus, koje ima oko 200 stanovnika, ali broj turista koji poseti ovaj kraj je nekoliko stotina puta veći. Ovo mesto je poznato po tome što se u blizini njega nalazi veliki turistički kompleks, koji obavezno posete skoro svi turisti koji dođu na Kopaonik, u potrazi za odmorom, zimskim sportovima i uživanjima na snegu.

Brzeće se nalazi na istočnoj padini Kopaonika, a danas u ovom delu planine postoji veliki broj hotela, apartmana i privatnih smeštaja koji mogu da obezbede kapacitete do 1.000 ležajeva.

U ovom kraju možete naći veoma kvalitetan smeštaj i ugostiteljske objekte koji vam mogu prirediti pravi ugođaj, da možete da uživate u svakom danu provedenom na ovoj divnoj planini. Brzeće se danas ubraja u veoma kulturno-istorijski značajna mesta u Srbiji, pa ne čudi veliko interesovanje turista za ovim područijem.

Svako odmaralište koje se nalazi u blizini mesta Brzeće u potpunosti je opremljeno svim elementima koji su vam neophodni za dobar odmor, zabavu i aktivnosti na snegu. Sva dečija odmarališta imaju programe koji se mogu potpuno prilagoditi grupi koju dovodite, pa ovde deca mogu učiti u prirodi, trenirati različite vrste sportova, planinariti, odmarati, i još mnogo toga zanimljivog se može naći.

Brzeće je malo mesto velikog srca, pa verujemo da ćete uživati u svakom trenutku koji ovde provedete. Kada nađete odmaralište Brzeće će vam pokazati sve svoje lepote, sva divna mesta i pejzaže od kojih zastaje dah, a koje ćete sigurno pamtiti do kraja života. Dođite u Brzeće da uživate u smeštaju, predelima i hrani, posetite ovo divno mesto na istočnoj padini Kopaonika, i verujemo da ćete se i vi, kao i hiljade turista pre vas, zaljubiti na prvi pogled u ovu srebrnu planinu, koja krasi južne predele naše zemlje.

Brzeće vam želi najlepšu dobrodošlicu u ove krajeve, vaše je samo da isplanirate svoj odmor, zimovanje ili šta ste već imali u vidu, i da uživate, jer Brzeće je mesto koje ne postoji više nigde na svetu, mesto mira, spokoja i divnog prirodnog okruženja.