Koaponik etno selo predstavlja specifičan vid seoskog turizma. Kada tražite etno sela Kopaonik može biti mesto od koga počinjete, gde želite da provedete divne trenutke, da upoznate davno stvorenu tradiciju, da se družite sa ljudima koji mogu da vam prirede nezaboravan odmor i ugođaj kakav niste doživeli.

Etno sela na Kopaoniku postaju sve popularniji vid turizma u Srbiji uopšte i njenoj okolini, jer sve veći broj turista želi da se vrati svojim korenima, da upozna nekadašnju Srbiju, nekadašnji način života i tradicionalne vrednosti koje su davno prestale da budu dominantne. Za Kopaonik etno selo može biti pravi raj, mala oaza u koju turisti dolaze da se opuste, da se udalje od gužve i stresa koji ih okružuje svakodnevno.

Ovde možete da pronađete mir koji vam je preko potreban, da upoznate stare običaje i gastronomske užitke sa kakvima se niste do sada susreli. Za svako etno selo Kopaonik može biti pravi izbor, jer obiluje prelepim prirodnim pejzažima, mestima koja su skrivena daleko od očiju, pravim bogatstvom flore i faune, i mnogim drugim lepotama koje mogu da učine vaš boravak u etno selu mnogo zanimljivijim.

Etno sela danas su primer toga kako se može uživati bez velikog luksuza i modernih stvari, jer u njima možete naći samo one predmete koji su se nekada koristili, odmarati na starim, drvenim krevetima, uživati u tradicionalnim specijalitetima sa načinom pripreme kako su to nekada naše bake radile. Često možete da uživate i u mnogobrojnim ručnim radovima, prirodnim kozmetičkim proizvodima domaće izrade i organskim prehrambenim proizvodima, koji su stvoreni bez dodataka ikakvih supstanci koje nisu na prirodnoj osnovi. Svako etno selo kod Kopaonika može da ponudi posetiocima tradicionalni smeštaj i uslugu najboljeg kvaliteta, kako bi svaki vaš boravak bio potpun i nezaboravan.

Ako tražite etno selo kod Kopaonika, možete krenuti na bilo koju stranu, svuda ćete naći divna mesta, vrlo predusretljive i ljubazne domaćine, odličan smeštaj i vrhunsku hranu, a sam ugođaj koji budete imali biće neverovatan i neponovljiv, tako da verujemo da ćete ponovo želeti da se vratite i uživate u svim tim lepotama koje vas okružuju na Kopaoniku.

Upoznajte neku drugu Srbiju, oživite duh nekadašnje tradicije i provedite divne dane u etno selima u blizini Kopaonika. Najbolja mesta za odmor i regenerisanje vaše energije, za uživanje u hrani i prirodnim lepotama, svako etno selo na Kopaoniku će vas dočekati raširenih ruku, a vi ćete uživati u svim njegovim gostoljubivostima.